Об'єкт RGL001-UA-20220805-46161

Назва об`єкту реєстраОб`єкт нерухомого майна комунальної власності - приміщення санвузла на цокольному поверсі адміністративної будівлі загальною площею 144,4 кв.м.

Id62ecf02223042d69b9738d03

Аукціони стосовно даного об'єктаКількість аукціонів: 1

Ідентифікатор об'єктаRGL001-UA-20220805-46161

Тип об'єкта майнаНерухомість

Тип власностіКомунальна

Тип переліку, до якого віднесено об'єктПерелік першого типу

Статус об'єкту в перелікуВключено в перелік

Дата опублікування05-08-2022 / 13:25

Дата останнього редагування05-08-2022 / 13:25

БалансоутримувачУправління культури, національностей, релігій, молоді та спорту Первомайської міської ради
ЄДРПОУ - 02226381
Адреса - 55200, Україна, Миколаївська область, м.Первомайськ, вул. Михайла Грушевського,1
Інформація щодо підтвердження повноважень: Положення затверджене рішенням Первомайської міської ради від 23.12.2021 р. № 14 «Про затвердження Положень про фінансове управління, про управління освіти, про управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту Первомайської міської ради Миколаївської області в новій редакції»

ОрендодавецьУПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ, НАЦІОНАЛЬНОСТЕЙ, РЕЛІГІЙ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
ЄДРПОУ - 02226381
Адреса - 55200, Україна, Миколаївська область, м.Первомайськ, вул.Грушевського, буд. 1

Уповноважений орган управлінняУправління культури, національностей, релігій, молоді та спорту Первомайської міської ради
ЄДРПОУ - 02226381
Адреса - 55200, Україна, Миколаївська область, м.Первомайськ, вул. Михайла Грушевського,1
Інформація щодо підтвердження повноважень: Положення

Чинний орендар(не задано)

Стан пам''ятки культурної спадщини(не задано)

Стан державної реєстрації об''єкту(не задано)

Реквізити державної реєстрації об''єкту(не задано)

Рішення про затвердження переліку об’єктів, або про включення нового об’єкта до перелікуРішення Первомайської міської ради від 28.07.2022 р. № 26 "Про передачу в оренду об’єкту нерухомого майна комунальної власності по вул. Михайла Грушевського, 1 м. Первомайськ Миколаївської області шляхом проведення аукціону та включення об’єкту нерухомого майна комунальної власності до Переліку першого типу"

Погодження балансоутримувача, Реквізити підтверджуючого документуРішення Первомайської міської ради від 28.07.2022 р. № 26 "Про передачу в оренду об’єкту нерухомого майна комунальної власності по вул. Михайла Грушевського, 1 м. Первомайськ Миколаївської області шляхом проведення аукціону та включення об’єкту нерухомо

Погодження орендодавця, Реквізити підтверджуючого документуРішення Первомайської міської ради від 28.07.2022 р. № 26 "Про передачу в оренду об’єкту нерухомого майна комунальної власності по вул. Михайла Грушевського, 1 м. Первомайськ Миколаївської області шляхом проведення аукціону та включення об’єкту нерухомо

Погодження органу управління, Реквізити підтверджуючого документунаказ

Інформація про згоду на здійснення поточного та/або капітального ремонту орендованого майна, Реквізити підтверджуючого документу(не задано)

Рішення про передачу об'єкта на приватизацію, Реквізити підтверджуючого документу(не задано)

Рішення про передачу проведення інвестиційного конкурсу, Реквізити підтверджуючого документу(не задано)

Погодження органу охорони культурної спадщини, Реквізити підтверджуючого документу(не задано)

Спосіб обмеження цільового призначення об'єктаТільки зазначене

Обмеження щодо використання майна (заборонені цільові призначення)

Цільове призначення об'єкта оренди (за наявності)Обслуговування громадського туалету

Додаткові умови оренди майна(не задано)

Можливість суборенди(не задано)

Строк оренди5 років

Пропонований графік оренди24 години на день, 7 днів на тиждень

Первісна балансова вартість75 551.24 грн. (без ПДВ)

Дата визначення ринкової вартості(не задано)

Інформація про оцінювача та необхідність компенсації оцінки орендарем(не задано)

Посилання на пункт Методики розрахунку орендної плати, яким встановлена орендна ставка для запропонованого цільового призначення(не задано)

Інші відомості щодо визначення орендної ставки(не задано)

Перелік майна

Актив : Пропонується до оренди приміщення санвузла на цокольному поверсі адміністративної будівлі загальною площею 144,4 кв. м. по вул. Михайла Грушевського, 1. Об’єкт знаходиться в центральній частині міста. Стан приміщення – після ремонту. Характеристики: Площа, запропонована до оренди – 144,4 кв. м. Наявне електропостачання, теплопостачання, водопостачання. Орендар сплачує в повному обсязі всі комунальні платежі по будівлі та послуги з утримання будівлі згідно прямих договорів укладених ним самостійно з постачальниками таких послуг. До моменту укладення договорів послуги з електропостачання, теплопостачання, водопостачання оплачуються Орендарем за показниками лічильників згідно обсягу фактичного споживання. Індексація оренди – щомісячний перерахунок, відповідно до індексу інфляції. Термін оренди – 5 років. Орендні канікули – відсутні. Ремонт приміщення здійснюється за погодженням з балансоутримувачем за рахунок Орендаря. Для укладення договору застосовується типовий договір, що затверджений рішенням Первомайської міської ради від 28.07.2022 р № 26 «Про передачу в оренду об’єкту нерухомого майна комунальної власності по вул. Михайла Грушевського, 1 м. Первомайськ Миколаївської області шляхом проведення аукціону та включення об’єкту нерухомого майна комунальної власності до Переліку першого типу». Учасником може бути як юридична так і фізична особа, яка виявила намір взяти участь в електронному аукціоні та сплатила реєстраційний та гарантійний внески. До учасників аукціону застосовуються умови, визначені чинним законодавством України. Після оголошення результатів аукціону Переможець діє згідно та в терміни, визначені законодавством України. Контактні дані з питань оренди +3805161 7 52 43.

Назва об'єктаПриміщення санвузла на цокольному поверсі адміністративної будівлі загальною площею 144,4 кв.м.

Опис об'єктаПропонується до оренди приміщення санвузла на цокольному поверсі адміністративної будівлі загальною площею 144,4 кв. м. по вул. Михайла Грушевського, 1. Об’єкт знаходиться в центральній частині міста. Стан приміщення – після ремонту. Характеристики: Площа, запропонована до оренди – 144,4 кв. м. Наявне електропостачання, теплопостачання, водопостачання. Орендар сплачує в повному обсязі всі комунальні платежі по будівлі та послуги з утримання будівлі згідно прямих договорів укладених ним самостійно з постачальниками таких послуг. До моменту укладення договорів послуги з електропостачання, теплопостачання, водопостачання оплачуються Орендарем за показниками лічильників згідно обсягу фактичного споживання. Індексація оренди – щомісячний перерахунок, відповідно до індексу інфляції. Термін оренди – 5 років. Орендні канікули – відсутні. Ремонт приміщення здійснюється за погодженням з балансоутримувачем за рахунок Орендаря. Для укладення договору застосовується типовий договір, що затверджений рішенням Первомайської міської ради від 28.07.2022 р № 26 «Про передачу в оренду об’єкту нерухомого майна комунальної власності по вул. Михайла Грушевського, 1 м. Первомайськ Миколаївської області шляхом проведення аукціону та включення об’єкту нерухомого майна комунальної власності до Переліку першого типу». Учасником може бути як юридична так і фізична особа, яка виявила намір взяти участь в електронному аукціоні та сплатила реєстраційний та гарантійний внески. До учасників аукціону застосовуються умови, визначені чинним законодавством України. Після оголошення результатів аукціону Переможець діє згідно та в терміни, визначені законодавством України. Контактні дані з питань оренди +3805161 7 52 43.

Основний класифікатор об'єкта04000000-8

МісцезнаходженняПЕРВОМАЙСЬК, 55200, Україна, Миколаївська область, Первомайськ, Будинок культури, Михайла Грушевського вулиця

Широта48.0452994433

Довгота30.8501324057

Висота(не задано)

Загальна площа будівлі, до складу якої входить об''єкт оренди, кв.м.6 157.90

Загальна площа об''єкту оренди, кв.м.144.40

Житлова площа, кв. м

Площа кухні, кв. м

Корисна площа об''єкту оренди, кв.м.

Площа ділянки, кв. м

Місце розташування об’єкта в будівліЦокольний

Номер поверху або поверхівЦокольний

Технічний стан об'єкта орендиОб`єкт повністю забезпечено комунікаціями, стан - після ремонту

Чи приєднаний об''єкт оренди до електромережі(не задано)

Потужність електромережі, кВт

Ступінь потужності електромережіДругий ступінь

Водозабезпечення присутнєТак

Каналізація присутняТак

Газифікація присутня(не задано)

Централізоване опалення присутнєТак

Автономне опалення присутнє(не задано)

Лічильник опалення присутній(не задано)

Вентиляція присутня(не задано)

Кондиціонування присутнє(не задано)

Телефонізація присутня(не задано)

Телебачення присутнє(не задано)

Інтернет присутній(не задано)

Ліфт присутній(не задано)

Охоронна сигналізація присутня(не задано)

Пожежна сигналізація присутня(не задано)

Додаткова інформація щодо комунікацій, що є в об''єкті(не задано)

Інформація про наявність окремих особових рахунків на об''єкт оренди, відкритих постачальниками комунальних послуг, або інформація про порядок участі орендаря у компенсації балансоутримувачу витрат на оплату комунальних послугОрендар сплачує в повному обсязі всі комунальні платежі по будівлі та послуги з утримання будівлі згідно прямих договорів укладених ним самостійно з постачальниками таких послуг. До моменту укладення договору оренди послуги з електропостачання, теплопостачання, водопостачання оплачуються Орендарем за показниками лічильників згідно обсягу фактичного споживання.

Інформація щодо компенсації балансоутримувачу сплати земельного податку за користування земельною ділянкою, на якій розташований об''єкт оренди(не задано)

1659684958867.jpg
Тип документа:  other

IMG_20220729_092101.jpg
Тип документа:  other

IMG_20220729_092114.jpg
Тип документа:  other

IMG_20220729_092143.jpg
Тип документа:  other

IMG_20220729_092150.jpg
Тип документа:  other

IMG_20220729_092201.jpg
Тип документа:  other

IMG_20220729_092219.jpg
Тип документа:  other

IMG_20220729_092234.jpg
Тип документа:  other

IMG_20220729_092245.jpg
Тип документа:  other

IMG_20220729_092357.jpg
Тип документа:  other